Societatea Română de Reumatologie, în parteneriat cu Nordic Pharma, are plăcerea să anunțe organizarea în data de 31.01.2024 a celei de a doua ediții a evenimentului online Academia Rezidenților, dedicat dezvoltării abilităților de prezentare a unor cazuri clinice interesante de către medicii rezidenți în specialitatea reumatologie.

Medicii rezidenți interesați (indiferent de anul de rezidențiat) vor pregăti un caz clinic legat de managementul pacientului cu artrită reumatoidă, spondiloartrită axială sau artropatie psoriazică.

Prezentarea de caz, sub forma unui fișier ppt (formatul slide-urilor 16/9, cu maximum 20 slide-uri), va fi încărcată pe site-ul SRR, împreună cu un formular de înscriere incepând cu data de 20 noiembrie. Termenul limită de submitere este 10 decembrie ora 24:00.

Cazuri clinice – Încărcați aici

Jurizarea prezentărilor trimise va fi realizată de către Comitetul Științific, care va selecta dintre prezentările trimise un numar de 12 cazuri clinice pentru a fi susținute în cadrul sesiunii online din data de 31 ianuarie 2024. Decizia comitetului științific privind cele 12 prezentări selectate va fi transmisă în data de 15 ianuarie 2024.

Cele mai bune 3 prezentări desemnate în urma prezentării din data de 31 ianuarie vor fi premiate cu participarea la congresul EULAR 2024 (locurile 1 si 2) și World Congress on Osteoporosis, Osteoarthritis and Musculoskeletal Diseases 2024 (locul 3).

Vă așteptăm numeroși, cu cazuri interesante, la a doua ediție a Academiei Rezidenților.

Prof. Dr. Elena Rezuș,
Președintele Societății Române de Reumatologie