Societatea Română de Reumatologie, în parteneriat cu Nordic Pharma, va organiza în data de 12.04.2023 evenimentul online Academia Rezidenților, dedicat dezvoltării abilităților de prezentare ale medicilor rezidenți în specialitatea reumatologie. 

Medicii rezidenți interesați vor pregăti un caz clinic legat de managementul tratamentului pacientului cu artrită reumatoidă sau artropatie psoriazică. Prezentarea de caz, sub forma unui fișier ppt (formatul slide-urilor 16/9, cu maximum 15 slide-uri), va fi încărcată pe site-ul SRR, împreună cu un formularul de înscriere care poate fi completat mai jos. Termenul limită de submitere este 17 martie ora 24:00.  

Jurizarea prezentărilor trimise va fi realizată de catre Comitetul Științific format din Simona Rednic, Cătălin Codreanu, Elena Rezuș și Andra Bălănescu. Dintre prezentările trimise vom selecta 10 cazuri clinice pentru susținerea lor online în data de 12 aprilie 2023. Decizia privind cele 10 prezentări selectate va fi transmisă în data de 27 martie.

În urma susținerii orale se vor acorda 2 premii ce constau în participarea la congresul EULAR 2023.

De asemenea, va exista și un premiu de popularitate (acordat unui al treilea caz clinic prezentat), desemnat prin vot de către toți rezidenții care vor participa ca invitați la sesiunea online din data de 12 aprilie. Acest premiu va consta în participarea la World Congress on Osteoporosis, Osteoarthritis and Musculoskeletal Diseases 2023.

Vă asteptăm numeroși, cu cazuri interesante, la Academia Rezidenților.

Loading