La recomandarea indrumatorului tau de rezidentiat, Societatea Romana de Reumatologie are placerea sa te invite sa participi la SCOALA DE VARA A TINERILOR REUMATOLOGI, care va fi organizata in perioada 4-8 iulie 2022, in CLUJ, la Grand Hotel Napoca.

Societatea Romana de Reumatologie asigura pentru participanti urmatoarele facilitati:
cazare: camere single pentru fiecare participant (5 nopti, incepand de duminica 3 iulie, cu check-out vineri 8 iulie)
mese: mic dejun si pranz la hotel, cine in data de 3 si 6 iulie
transport: transfer privat asigurat de organizatori intre Bucuresti, Iasi, Craiova, Constanta, Targu Mures si Cluj; acolo unde este logistic posibil se va putea realiza si cu avionul.
Formatul Scolii este cu prezenta fizica a participantilor, iar programul stiintific va incepe luni 4 iulie, ora 9. In cazul in care vei decide sa accepti invitatia nostra va trebui sa participi la intregul program educational, pana vineri 8 iulie, ora 13:30.

Daca doresti sa participi la lucrarile Scolii te rugam sa completezi formularul de inscriere, accesand butonul de mai jos. Nu transmite acest mesaj/link altora, intalnirea este rezervata participantilor invitati la SCOALA DE VARA A TINERILOR REUMATOLOGI si toti cei indreptatiti sa participe au primit un mesaj similar.

Desi pentru participanti cazarea si mesele sunt gratuite, pentru a reduce riscul de “no show”, la inregistrare ti se vor cere detaliile unui card bancar, care va fi folosit DOAR in cazul in care nu te prezinti la eveniment si nu ai anulat rezervarea cu cel putin 7 zile inainte (adica cel tarziu 27 iunie, ora 14:00). Anularile dupa acest termen nu vor fi acceptate decat in caz de forta majora.
Daca ai nevoie de informatii suplimentare te rugam sa trimiti un mesaj mail la ana.chiriac@businesstravel.ro .