Ședința anuală a Registrului Român de Boli Reumatice

Societatea Română de Reumatologie

Registrul Român de Boli Reumatice

Stimate coleg,

În numele comitetului de conducere al Societatii Române de Reumatologie si al Asociației Registrul Român de Boli Reumatice

Ne face plăcere să vă invităm să participați la ședința anuală a Registrului Român de Boli Reumatice, pentru a discuta principalele aspecte practice legate de implementarea și dezvoltarea acestuia.

Întâlnirea se va desfășura pe data de 28 februarie 2020, intre orele 10:00-17:00, la Biblioteca Centrala Universitara din București, Strada Boteanu numarul 1.

Participarea pentru toți utilizatorii Registrului este gratuită, însă necesită înregistrare prin completarea on-line a formularului de participare,  pe site-ul www.srreumatologie.ro,  până cel târziu 15 februarie 2020.

Pentru colegii din alte localități organizatorii pot asigura bilete de tren sau avion, de asemenea va fi oferită, în caz de nevoie, o noapte de cazare pentru data de 27 februarie  2020. Menționăm ca după emiterea biletelor de avion / tren si confirmarea rezervării de hotel aceasta devine definitivă, în caz de neparticipare costul cazării neutilizate, precum și al biletelor emise vor trebui suportate de către cel care a făcut înregistrarea.

Vă mulțumim pentru interesul in participarea la ședința anuală a Registrului Român de Boli Reumatice, o inițiativa care contribuie la dezvoltarea specialității noastre.

 

Cu salutări colegiale,

Prof Dr Ruxandra Ionescu, Președinte Registrul Roman de Boli Reumatice

Prof Dr Cătălin Codreanu, Președinte Societatea Română de Reumatologie

Loading